onsdag 17 oktober 2018

Dale Sanders släpper debutalbum i november

Den 29:e november släpper sångaren/låtskrivaren Dale Sanders sitt debutalbum "Handle With Care" via bolaget Tanzan Music. Plattan kommer att utgöras av följande låtar:

1 Handle with Care
2 Every Man I Used to Be
3 Take Me Away
4 Road We Travel On
5 Losing Ground
6 The Best Is 4 Free
7 Dark in My Eyes
8 We Can Stay For Tonite
9 Something in Your Eyes
10 All the Things You Never Knew

För ytterligare information: facebook.com/DaleSandersOfficial

tisdag 16 oktober 2018

Jorn släpper boxen "50 Years On Earth" i december

Den 14:e december släpper sångaren Jorn Lande och hans band samlingsboxen "50 Years On Earth" via bolaget Frontiers Records. Så här kommer innehållet att se ut:

CD 1 "Worldchanger":
1. Tungur Knivur
2. Sunset Station
3. Glow in the Dark
4. House of Cards
5. Bless the Child
6. Captured
7. Worldchanger
8. Christine
9. Bridges Will Burn

CD 2 "Out to Every Nation":
1. Young Forever
2. Out to Every Nation
3. Something Real
4. Living With Wolves
5. Vision Eyes
6. One Day We Will Put Out the Sun
7. Behind the Clown
8. Rock Spirit
9. Through Day and Night
10. When Angel Wings Were White

CD 3 "The Duke":
1. We Brought the Angels Down
2. Blacksong
3. Stormcrow
4. End of Time
5. Duke of Love
6. Burning Chains
7. After the Dying
8. Midnight Madness
9. Are You Ready
10. Starfire

CD 4 "Lonely Are the Brave":
1. Lonely Are the Brave
2. Night City
3. War of the World
4. Shadow People
5. Soul of the Wind
6. Man of the Dark
7. Promises
8. The Inner Road
9. Hellfire

CD 5 "Spirit Black":
1. Spirit Black
2. Below
3. Road Of The Cross
4. The Last Revolution
5. City In Between
6 Rock And Roll Angel
7 Burn Your Flame
8. World Gone Mad
9. I Walk Alone
10. The Sun Goes Down (original bonus track Europe)

CD 6 "Song for Ronnie James":
1. Song for Ronnie James
2. Invisible
3. Shame on the Night
4. Push
5. Stand Up and Shout
6. Don't Talk To Strangers
7. Lord of the Last Day
8. Night People
9. Sacred Heart
10. Sunset Superman
11. Lonely Is the Word - Letters from Earth
12. Kill the King
13. Straight Through the Heart (live)

CD 7 "Bring Heavy Rock To The Land":
1. My Road
2. Bring Heavy Rock To the Land
3. A Thousand Cuts
4. Ride Like the Wind
5. Chains Around You
6. The World I See
7. Time To Be King
8. Ride To the Guns
9. Black Morning
10. I Came To Rock

CD 8 “Traveller”:
1. Overload
2. Cancer Demon
3. Traveller
4. Window Maker
5. Make Your Engine Scream
6. Legend Man
7. Carry The Black
8. Rev On
9. Monsoon
10. The Man Who Was King
Bonus Track:
11. Arctic Night (Instrumental)

CD 9 “Life On Death Road”:
1. Life On Death Road
2. Hammered To The Cross (The Business)
3. Love Is The Remedy
4. Dreamwalker
5. Fire To The Sun
6. Insoluble Maze (Dreams In The Blindness)
7. I Walked Away
8. The Slippery Slope (Hangman's Rope)
9. Devil You Can Drive
10. The Optimist
11. Man Of The 80's
12. Blackbirds
Bonus Track:
13. The Optimist (Acoustic Version)

CD 10 - Original Bonus Songs (studio versions):
1. Out To Every Nation
2. Burn Your Flame
3. Something Real
4. Young Forever
5. Walking on Water
6. One Day We Will Put Out The Sun
7. Starfire
8. I Came To Rock
9. Like Stone In Water
10. Gate Of Tears
11. End Comes Easy
12. Gonna Find The Sun
13. Noose
14. Showdown
15. Abyss Of Evil
16. Where The Winds Blow

CD 11 - Bonus live:
1. Road Of The Cross
2. Shadow People
3. Soul Of The Wind
4. War Of The World
5. Below
6. The Inner Road
7. Rock And Roll Angel
8. We Brought The Angels Down
9. Blacksong
10. Godless And Wicked
11. Soulburn
12. Are You Ready
13. The Whitesnake Medley

CD 12 - The covers (studio versions):
1. Naked City
2. Hotel California
3. I Know There's Something Going On
4. Fool For Your Loving
5. You're The Voice
6. The Final Frontier
7. Don't Stop Believing
8. Cold Sweat
9. Perfect Strangers
10. Live To Win
11. Running Up That Hill
12. Die Young
13. The Day The Earth Caught Fire
14. Run To You
15. Egypt (The Chains Are On)

Magic Dance bjuder på nya låten "These Four Walls"

Projektbandet Magic Dance har idag presenterat ytterligare en låt från deras kommande album "New Eyes". Här är "These Four Walls".

måndag 15 oktober 2018

Last In Line - "I Am Revolution" (Lyric Video)

Last In Line presenterar här en lyrikvideo till låten "I Am Revolution" från deras senaste album "Heavy Crown".

The Grand Masquerade påbörjar inspelningarna av sitt debutalbum

Det svenska AOR bandet The Grand Masquerade har nu påbörjat inspelningarna av sitt första studioalbum. Via bandets facebook-sida kan man följa arbetet med den kommande plattan. Tidigare i år släppte man singeln "The Chosen Ones", som ligger ute på bland annat Spotify.

Daylight Robbery fortsätter inspelningarna av sitt nya album

Efter ett kortare uppehåll så fortsätter det engelska AOR bandet Daylight Robbery inspelningarna av sitt nya studioalbum, som väntas släppas i början på nästa år. 2014 gav man ut sin senaste platta "Falling Back To Earth". För ytterligare information: facebook.com/daylightrobberyrocks

Video: Dan Reed Network - "One Last Time"

Dan Reed Network har släppt en musikvideo till låten "One Last Time" hämtad från deras kommande platta "Origins". Se videon här nedan.

Wigelius spelar in nytt material

Det svenska AOR bandet Wigelius håller just nu på att spela in nya låtar som väntas släppas någon gång under 2019. Via bandets facebook-sida kan man få några korta smakprov.

Michael Kratz släpper livealbum i december

Den 7:e december släpper sångaren Michael Kratz albumet "Live Your LIVE" via bolaget Burning Minds Music Group. Plattan kommer att innehålla följande material:

DISC 1 - LIVE YOUR LIVE (Live In Denmark 2017)
01. Cross That Line
02. Holding On Again (Anni)
03. Live Your Life
04. Don't You Know
05. Until We're Together
06. Need You To Be Mine
07. Bye Bye
08. Like Father, Like Son
09. Lying
10. Sleeping Mama

DISC 2 - LIVE YOUR LIVE (Live In Denmark 2017)
01. I Don't Know How
02. This Town Is Lost Without You
03. What Did I.. ?
04. Never Take Us Alive
05. Evil Rumours
06. You And I Are Meant To Be
07. Lonely Soldier
08. We All Live In This Nation
09. Hypnotized

DISC 3 - CROSS THAT LINE (2018 Remastered Edition)
01. Cross That Line
02. I Don’t Know How
03. Need You To Be Mine
04. Sleeping Mama
05. Don't You Know
06. Untill We're Together
07. Holding On Again (Anni)
08. Lonely Soldier
09. Hypnotized
10. You And I Are Meant To Be
11. Like Father Like Son
12. Evil Rumours (Bonus Track)
13. Dragging Me Outside (feat. Mindfeels - Bonus Track)
14. If This Is Christmas (Bonus Track)

För ytterligare information: burningmindsgroup.com

Roulette skriver på för Black Lodge/Sound Pollution

Det svenska AOR bandet Roulette meddelar att man skrivit på för bolaget Black Lodge/Sound Pollution inför släppet av deras nya album "Now", som planeras att att komma ut i början på 2019. Så här går att läsa via bandets facebook-sida:

Hello rockers! We got some fantastic news! 👊💥👊

Roulette have signed a world-wide deal with Black Lodge/Sound Pollution for the release of our new album NOW!

It is a world-wide deal including CD, vinyl and digital release of Roulettes brainchild NOW!

We decided to postpone our release date of the album and we do not have a confirmed date at this point.
We will of course give you all info about where and when you can order the album here on our Facebook site asap,
and we are planning to release a new single with a video in November 2018 and we believe the full album to meet the streets during the first months of 2019.

We are very excited about this deal and we know this will help us spread our music around the world. Stay tuned for more info soon!

The party on October 20th is still on! Rock ON!