måndag 4 augusti 2014

Bryan Adams presenterar omslag till "Tracks of my Years"

I september släpper Bryan Adams coverplattan "Tracks of my Years", som man kan beskåda omslaget till här ovan.

1. Anytime At All
2. She Knows Me (ny låt)
3. I Can't Stop Loving You
4. Kiss And Say Goodbye
5. Lay Lady Lay
6. Rock And Roll Music
7. Down On The Corner
8. Never My Love
9. Sunny
10. Tracks Of My Tears
11. God Only Knows
12. Help Me Make It Through The Night
13. Let It Be Me
14. Many Rivers To Cross

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar