måndag 6 februari 2017

Ayreon släpper nytt album i april

Den 17:e april släpper projektbandet Ayreon sitt nya album "The Source" via bolaget Mascot. Plattan kommer att innehålla följande material:

Entry 1: The 'Frame
1. The Day That The World Breaks Down
2. Sea Of Machines
3. Everybody Dies
Entry 2: The Aligning Of The Ten
4. Star Of Sirrah
5. All That Was
6. Run! Apocalypse! Run!
7. Condemned To Live

Entry 3: The Transmigration
8. Aquatic Race
9. The Dream Dissolves
10. Deathcry Of A Race
11. Into The Ocean
Entry 4: The Rebirth
12. Bay Of Dreams
13. Planet Y Is Alive!
14. The Source Will Flow
15. Journey To Forever
16. The Human Compulsion
17. March Of The Machines

1. The Day that the World Breaks Down (Video)
2. Everybody Dies (Lyric Video)
3. Star of Sirrah (Lyric Video)
4. Run! Apocalypse! Run! (Lyric Video)
5. Behind The Scenes / The Making of The Source (Video)
6. 5.1 Audio Mix of the entire album

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar