tisdag 14 augusti 2018

Pressrelease från Roulette"I slutet av oktober släpper svenska AOR-bandet Roulette sitt nya album som fått titeln "Now!" med totalt 10 låtar.

Roulette har under dom senaste åren släppt 3 singlar, "Secret Room", "Right by your side" och nu senast "The Only Way", som alla fått kritiker och fans att hoppas på en nytt album med gruppen.

I början av året tog bandet ett beslut om att skriva material till en nytt fullängds album och nu i oktober är den färdig med 7 helt nyskrivna låtar förutom dom 3 singlarna som också är med på albumet.

Sångaren Tomas Lundgren: "Det är 10 år sedan vi släppte albumet "Better Late Than Never" med gamla singlar och demos från 80-90 talet, men nu har vi skrivit helt nya låtar som vi själva tycker är det bästa vi gjort. Nya albumet kommer att heta "Now!" eftersom det är så här vi låter nu idag. Tillsammans med vår producent Chris Rehn har vi hittat ett sound som vi älskar, och även om dom nya låtarna är mer gitarrbaserade och rockigare än tidigare så behåller vi AOR-känslan med vikten på bra refränger. Vi har utvecklats som både låtskrivare, musiker och textförfattare så vi längtar verkligen efter att få visa världen hur bra vi låter idag"

Låtar med titlar som "Never Enough", "Another Night", "Soldiers of Love", "Keep on Dreaming" och "Turn it Around" är inspelade, klara och slutmixas i detta nu.

Den 20/10 har Roulette releasefest på Rainbow Room/Casino Cosmopol i bandets hemstad Sundsvall, där alla låtar från nya albumet kommer att spelas live.

För mer info: www.facebook.com/RouletteSwe

www.facebook.com/events/383018035525878

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar