söndag 14 oktober 2018

Def Leppard släpper nytt samlingsalbum i november

Den 30:e november släpper Def Leppard albumet "The Story So Far", som kommer att innehålla följande material:

Disc 1:
‘Pour Some Sugar On Me’
‘Love Bites’
‘Let’s Get Rocked’
‘Armaggedon It’
‘Two Steps Behind’
‘Heaven Is’
‘Have You Ever Needed Someone So Bad’
‘Make Love Like A Man’
‘When Love & Hate Collide’
‘Rock of Ages’
‘Personal Jesus,

Disc 2:
‘Let’s Go’
‘Bringin’ On The Heartbreak’
‘Rock On (Radio Remix)’
‘Nine Lives’ (feat. Tim McGraw)
‘Work It Out’
‘Stand Up’
‘C’Mon C’Mon’
‘Man Enough’
‘No Matter What’
‘All I Want Is Everything’
‘It’s All About Believing’
‘Kings Of The World’

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar